Brânzeturi

Productie MILKCOM

logo Milkcom

Compania MILKCOM a fost înființată în 1993, având că obiect de activitate procesarea laptelui în produse lactate, respectiv brânzeturi.
Tehnologia necesară prelucrării laptelui a fost achiziționată de pe piața elevețiană, iar procesul de producție a început sub îndrumarea unui maistru elvețian. În 2008 a fost reconstruit spațiul de producție și cel de depozitare, au fost retehnologizate liniile de producție, și astăzi putem produce zilnic, chiar 20 tone produse lactate.
Producție Milkcom este acreditată, în anul 2008, de Comisia Europeană pentru producerea şi schimbul intracomuntar de produse lactate pe piaţa U.E., având număr de înregistrare: L 56. Avem implementat și acreditat standardul IFS – International Featured Standards – care certifică faptul că respectăm standardele internaționale de siguranță alimentară.
Ne-am străduit să valorificăm avantajele arealului și să ne aliem trendurilor, de aceea am creat produse speciale, certificate BIO și certificate Produs Montan.

Produsele noastre – BRÂNZETURI ALINT… Din inima muntelui!
„Cred că practic am demonstrat că putem să obținem, aici în România, produse care să fie competitive chiar și pe piețele UE, ceea ce am învățat de experții elvețieni în perioada de început a firmei noastre, ne-a întărit crezul “totul este posibil, dacă vrem cu adevărat”.
Am preluat rețetele tradiționale ale Bacilor Întorsureni, iar laptele provine de la crescătorii de animale din zonă, membrii Cooperativa „Sita Natural”.
Pentru cei ce vor mai mult de la brânzeturi, pentru cei ce știu să prețuiască micile plăcerile ale vieții, Milkcom le oferă acele mici momente de răsfăț.
“Astăzi, oferim românilor unt, telemea, cașcaval, lapte și brânzeturi maturate, care reușesc să pună în valoare toată bogăția florei spontane a Carpaților de curbură, oferind produselor noastre gustul, savoare și prospețimea…din inima muntelui!”

Pentru cei dornici afle mai multe informații despre brânzeturile din Inima Muntelui…

Producție Milkcom tel (0372) 900 806,

fax (0372) 877 800, www.milkcom.ro,

email office@milkcom.ro

Produse

Lapte 
Lapte bătut
Cașcaval
Telemea
Brânză Tilsit
Brânză de burduf
Smântână
Unt