Grădina de legume

A familiei Ardelean

Grădina de legume... din Inima Muntelui

Ca și mulți concetățeni ai săi, Ioan Ardelean, trăia frustrarea că pentru a mânca o legumă proaspătă trebuia să meargă săptămânal la Brașov…
În urmă cu câțiva ani, treptat a dezvoltat o adevărată tehnologie de cultivare a legumelor, capabilă să ofere locuitorilor din zonă legume proaspete, obținute prin legumicultură ecologică, „capturând” microclimatul de munte și valorificând îngrășămintele organice provenite de la crescătorii de animale din zona Carpaților de curbură.
Din 2019, a dezvoltat solarii pe o suprafață mai bine de 1000 de mp, reușind astfel să satisfacă atât cererea locală de legume proaspete, cât mai ales să devină unul dintre principalii furnizori de legume a hotelurilor, pensiunilor și restaurantelor din zona Brașovului.

“Vorbind cu colegii din cooperativă, mi-am dat seama că și ei trăiesc realitatea celor 100 de kilometri săptămânali pentru câteva kilograme de legume. Alături de soția mea, ne-am dat seama că pasiunea pentru grădinărit se poate transforma într-o afacere de succes.
Să faci legume la câmpie … este o banalitate. Să faci legume la 700 de metri altitudine, în curbura Carpaților… Poate fi o mare performanță!
Această dorință de performanță și dorința de a le oferi oamenilor din acestă zonă legume proaspete, au fost imboldul pentru a porni această afacere. Nu este ușor, dar cu ajutorul lui Dumnezeu și cu recunoștința oamenilor concretizată în cumpărarea legumelor noastre, suntem convinși de reușită. Demonstrăm astfel că dincolo de condițiile climatice, cel mai important factor pentru reușită…. Este dorința de a face! Legume în inima muntelui!Ioan Ardelean

Produse:

Roșii
Castraveți
Vinete
Ardei și gogoșari
Salată verde
Ceapă verde
Ierburi aromatice

Daca doriți degustați legume și ierburi aromatice din Inima Muntelui, Nelutu Ardelean poate ajuta.

Tel.: 076 0949 527
Email: mirelaardelean84@gmail.com