Specialități din carne

Specialități din carne

Măcelăria lui Onea

înființată în 2004, anul când Marian Onea, alături de soția sa, au decis să vină în întâmpinarea oamenilor din cele trei localități, oferindu-le acestora carne proaspătă de cea mai bună calitate și mezeluri atent meșteșugite.

Produse:

Salam de vară
Pastă de mici
Mușchiuleț afumat
Jumări
Pastramă de porc și oaie
Ciolan presat
Cremvurști de porc și vită
Ceafă de porc, mușchi și pulpă afumate la rece cu lemn de fag

Atelierul lui Călin

Călin Luca, alături de tatăl său – maestru carmanger din 1972 – au decis să pună bazele unei carmangerii prin care să ofere clienților produse tradiționale din carne, care să înglobeze „secretele” gusturilor românești, „condimentate” cu influențele maghiare, dar care să fie îmbogățite de dulceața rețetelor săsești din Țara Bârsei.

Produse:

Pastramă și cârnați de oaie
Mici din carne de vită, porc și oaie
Scăricică de porc
Mușchi, ceafă de porc coaptă și afumată
Cârnăciori de vită și carne de porc
Piept ardelenesc din zona Buzaielor